IL: Minttu Räikkönen sivalsi rajusti Lewis Hamiltonia: ”Jos itket kuin pieni tyttö…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formula 1 -osakilpailussa nähtiin eilen sunnuntaina ikävä tilanne, jossa Kimi Räikkösen ja Lewis Hamiltonin renkaat osuivat yhteen. Räikkönen otti tapauksesta syyn niskoilleen, mutta se ei Hamiltonille ja hänen taustavoimilleen riittänyt.

Sieltä vihjattiin, että osuminen olisi ollut tarkoituksellista. Nyt Iltalehti kertoo, että Kimi Räikkösen Minttu-vaimo ehti sivaltaa Hamiltonia rajusti takaisin henkilökohtaisella Instagram-tilillään, mutta poisti myöhemmin viestinsä. Lehden mukaan

– Jos itket kuin pieni tyttö, kun häviät, siirry balettiin. Kunhan sanon, Minttu Räikkönen kirjoitti Iltalehden mukaan.

Ferrarin ja Mercedesin kuljettajien väliset kahnaukset ovat olleet viime aikojen osakilpailuissa puheenaiheena laajemminkin, joten Minttu Räikkönen osoitti nyt selvästi ainakin oman näkemyksensä valittajista. Mercedesin tallipäällikön puolelta on vihjattu jopa, että Ferrarilla oltaisiin epäpäteviä ja että törmäykset olisivat olleet tarkoituksellisia.