Satunnaista deittailua vai seurustelua? Näistä merkeistä tiedät uskallatko vakiintua

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Parisuhteen rakentuminen voi vaatia aikaa, jos haluaa varmistua ensin toisen henkilön tarkoitusperistä, aitoudesta ja siitä, onko hän tosissaan valmis rakkauteen. Seurustelua ei kannata aloittaa, ellei usko toisen osapuolen vilpittömään haluun tehdä oma kumppani onnelliseksi.

Parisuhde vaatii rakkauden lisäksi halua sitoutua sekä rutkasti asennetta. Kannattaa valita vierelleen ihminen, jolla on aito halu viettää aikaa ihastuksensa kanssa. Hän haaveilee yhdessäolosta aina erillään ollessaan ja tekee selväksi, että kaipaa oman kultansa lähelle. Hän kyselee kuulumisia ja haluaa tietää, kuinka toinen henkilö voi.

Ei kannata tyytyä ihastukseen, joka pelkää tunteiden näyttämistä. Sen sijaan rinnalle voi päästää ihmisen, jonka kanssa tuntuu poikkeuksellisen mukavalta. Myös rakkaudessa on hyvä luottaa omiin vaistoihin, ja mikäli näkee yhteisen tulevaisuuden toisen ihmisen kanssa, onnistuu myös alkuajan seurustelu todennäköisemmin. Oikean kumppanin löydyttyä ei tarvitse jatkuvasti etsiä uutta ja parempaa. Ole ihmisen kanssa, joka on sinusta ylpeä.

Aitoa rakkautta on olemassa. Kun toinen ihminen on valmis todistamaan sen todeksi, voi satunnainen deittailu muuttua vaikka koko loppuelämän ajan kestäväksi parisuhteeksi. Elämä on liian lyhyt olemaan väärien ihmisten kanssa.

Lähde: Power Of Silence