Pakomatka pahasti pieleen – auto lensi ilmassa omakotitalon seinään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliiseja karkuun ajanut mies on menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ja törmännyt omakotitalon seinään Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa. Valvontakamerat kuvasivat, kuinka Mini Cooper -merkkinen henkilöauto rysäytti tiiliseinään.

Poliisit olivat yrittäneet pysäyttää ylinopeutta ajaneen Mini Cooperin moottoritiellä. Ajoneuvo oli kulkenut 55 mailin nopeusrajoitusalueella 80 mailia tunnissa, eli noin 129 kilometrin tuntivauhtia. Ajoneuvon kuljettaja ei kuitenkaan totellut pysähtymiskäskyä ja poistui moottoritietltä Manchester Townshipin alueelle, Associated Press uutisoi.

Kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan ja törmäsi omakotitaloon. Talossa oli kolarin aikaan kaksi ihmistä, jotka selvisivät onnettomuudesta säikähdyksellä. Auton kuljettaja, 28-vuotias Kameron Smith, pidätettiin karkumatkan ja vaaran aiheuttamisen lisäksi muun muassa rattijuopumuksesta. Smith väitti kenkänsä jääneen jumiin kaasupolkimeen.