Tämän hetken videohitit koottiin yhteen – tästä ei vauhtia puutu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTuben ansiosta ihmiset voivat kuluttaa aikaansa ja saada viihdykettä kesken stressaavan työviikkonsa videoista, joissa nähdään hauskoja ihmisille sattuneita tapahtumia. Toisinaan viraalihitit syntyvät eläinten tekemistä kommelluksista, mutta usein videon päätähtinä loistavat myös aikuiset.

JukinVideo-kanava on julkaissut nyt huvittavan YouTube-videon, johon on koostettu kaikki hauskimmat viraalihiteiksi levinneet videot heinäkuun alulta. Koosteessa nähdään huvittavimmat hetket, jotka on onnistuttu taltioimaan videolle ja jakamaan muiden kanssa heinäkuun ensimmäisen viikon aikana sosiaalisessa mediassa.

Videolla nähdään sekä aikuisia, lapsia että eläimiä, joiden käytös on huvittanut kuvaajia. Toisinaan videolle tallennetut hetket voivat jäädä vain pelkäksi paikalla olleiden tilannekomiikaksi, mutta yllättävän monien tilanteiden kohdalla hauskuus välittyy myös katsojalle.