29 000 000 dollarin penthouse silkkaa luksusta – näköalat päätä huimaavia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa tulee ajoittain myyntiin poikkeuksellisen näyttäviä ja kalliita luksusasuntoja, ja olemme jo aiemmin kertoneet Miamiin rakennetusta superrikkaiden Regalia-luksustalosta. Nyt talosta on tullut myyntiin asunto, jonka lähtöhinta on hulppeat 29 miljoonaa dollaria.

Hintaan kuuluu paitsi asunto myös vain sitä varten suunniteltu oma tuoksunsa. Tuoksu välittyy asuntoon sen omien järjestelmien välityksellä ja sen kerrotaan vahvistavan juuri kyseisen asunnon ominaisuuksia. Tuoksun kehittäminen kesti puolen vuoden ajan.

Ainakin kuvien perusteella asunto on näköaloineen silkkaa nautintoa. Asunnossa on silmiähivelevien maisemien lisäksi oma viinikellari, baari, teatteri, kattolounge ja oma hissi.

Yöpymiseen on tarkoitettu kuusi makuuhuonetta ja yhtä monta kylpyhuonetta.

Splash
Splash
Splash