George Clooney rajussa onnettomuudessa 100 km/h – lensi kuusi metriä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti George Clooney on joutunut liikenneonnettomuuteen Italian Sardiniassa. Näyttelijä päätyi onnettomuuden myötä hoitoon paikalliseen sairaalaan.

Clooney oli ajamassa kuvauspaikalle skootterilla noin 100 kilometrin tuntivauhdilla, kun auto kurvasi yllättäen hänen eteensä. Tähden kerrotaan lentäneen jopa kuuden metrin matkan törmäyksen seurauksena.

TMZ:n mukaan onnettomuus oli niin raju, että tähden kypärä oli mennyt rikki törmäyksessä. Näyttelijä toimitettiin ambulanssilla läheiseen sairaalaan. Clooneyn vammat eivät kuitenkaan olleet hengenvaarallisia, ja tähti on sittemmin päässyt toipumaan kotiinsa.

George Clooney on parhaillaan Italiassa kuvaamassa toiseen maailmansotaan sijoittuvaa Catch-22 -televisiosarjaa. 57-vuotias näyttelijä nähtiin viimeksi valkokankaalla elokuvissa Hail, Caesar ja Money Monster.