Instagram-malli pulahti haiden keskelle – yksi iski hampaansa häneen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Bahaman Compassa Cay on suosittu kuvauskohde turistien keskuudessa sen luonnonkauniin ympäristön ja viiksihaiden ansiosta. Taannoin eräs Instagram-malli pääty kuitenkin kokemaan paratiisisaarella kauhun hetkiä.

Hoitajana työskentelevä Katarina Zarutskie halusi itsestään kuvan, jossa hän ui Compass Cayn viiksihaiden keskuudessa. Viiksihaita kuvaillaan rauhallisiksi eläimiksi, jotka eivät yleensä hyökkää ihmisten kimppuun.

Yllättäen yksi haista kuitenkin puri 19-vuotiasta sairaanhoitaja-opiskelijaa käteen. Panikoimisen sijaan Katarina nosti kätensä rauhallisesti pois vedestä. Buzzfeedin mukaan hän ei halunnut houkutella verellä lisää haita paikalle.

Naisen onneksi hai ei purrut häntä erityisen lujaa. Tilanne päätyi kuvasarjaksi, jotka malli julkaisi Instagram-tilillään. Yli 26.000 seuraajan Katarina on kuitenkin sittemmin säätänyt tilinsä yksityiseksi haikuvien keräämien vihamielisten kommenttien vuoksi.

 

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram