Kohota itsevarmuutta ja rakasta vartaloasi – ei paastoja ja kuntorääkkejä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pinnallinen maailma keskittyy ihmisten ulkonäköön ja etenkin siihen, kuinka paljon naisilla on vartalossaan selluliittia, rasvaa tai raskausarpia. Helpoin keino unelmavartalon saavuttamiseen on oppia rakastamaan itseään oikein.

Ihminen voi tuntea olonsa itsevarmemmaksi lopettamalla vertailemisen muihin. Jokainen pallontallaaja on erilainen, joten miksi ulkonäkö ja ihanteen tulisi olla samanlaisia? On eri asia olla terve kuin vaikkapa tarpeeksi hoikka.

Ulkonäön sisään kannattaakin keskittyä hyvinvointiin, PureWow vinkkaa.

Positiivisiin asioihin paneutumalla voi parantaa omaa yleistä hyvinvointia. Mitkä asiat näyttävät kehossa kauniilta? Yksi varmimmista keinoista oman olon masentamiseen on se, että seuraa yltiökauniita ja timmissä kunnossa olevia naisia sosiaalisessa mediassa?

Todellisuudessa julkkiksilla on omat kokit, kuntovalmentajat ja stylistit varmistamassa heidän tärkeintä markkina-arvoa määrittelevää ominaisuutta, eli ulkonäköä.

Kaikilla on matalakausia elämässään, mutta sen tunnustamalla voi myöntää tosiasiat ja keskittyä paremman fiiliksen saavuttamiseen. Kaikki tunteet ovat sallittuja.

Kun osaa olla itsestään ylpeä ja kantaa oman kehonsa vahvalla itsetunnolla varustettuna, huokuu asenne myös kanssaihmisiin. Kauneus ei katsoa kokoa tai näköä, se hehkuu aina sisältä päin.