Tullimiehet kaatoivat NFL-tähden äidin tuhkat matkatavaroihin: ”Seuraavalla kerralla…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuolleiden ihmisten maalliset jäännökset ovat asioita, joita tulee kunnioittaa aina tilanteesta huolimatta. Nyt NFL-urheilutähti A.J. Francis on raivostunut, kun Yhdysvaltojen tulliviranomaiset ovat tutkineet hänen matkatavaransa ja kaataneet hänen äitinsä tuhkat matkalaukkuun.

Yhdysvaltojen tullivirkailijat tunnetaan poikkeuksellisen törkeästi käyttäytyvinä öykkäreinä, jotka joutuivat taannoin kohun keskiöön ahdisteltuaan seksuaalisesti jopa pikkulapsia. Tapaukset loppuivat vasta, kun asiasta nousi kansainvälinen kohu.

Tällä kertaa 28-vuotias New York Giantsin NFL-tähti on ymmärrettävästä syystä raivostunut virkailijoille, koska virkailijat eivät olleet edes pahoitelleet tekoaan.

– Hei TSA-paskiaiset! Seuraavalla kerralla kun te kusipäät haluatte tonkia äitini tuhkia ilman syytä, varmistakaa, että suljette pakkauksen, jotta ette levittele niitä vaatteilleni, Francis raivosi somessa.