Cardi B:tä syytetään Beyoncen kopioimisesta – raskauskuvat miltei identtisiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Cardi B paljasti synnyttäneensä vauvan Instagramissa julkaistujen raskauskuvien muodossa. Kuvaushetkellä vielä viimeisillään raskaana ollut tähti kertoi tyttärensä nimen olevan Kulture Kiari Cephus.

Kuvat ovat kuitenkin herättäneet huomiota myös kyseenalaisissa merkeissä. Monet syyttivät räppäriä poptähti Beyoncen kopioimisesta tähtien raskauskuvien samankaltaisuuden vuoksi.

Beyonce viimevuotisessa kuvassa hän paljasti odottavansa kaksosia esittelemällä raskausvatsaansa kukka-asetelman edessä. Cardi B:n kuvassa räppäri poseeraa samanlaisessa asennossa, niin ikään kukkien edessä. Toisin kuin Beyonce, Cardi B on kuvissa alasti.

Cardi B ei ole toistaiseksi julkaissut kuvia vastasyntyneestä lapsestaan. Tähti paljasti raskautensa alun perin huhtikuussa esiintyessään Saturday Night Live -ohjelmassa. Vauvan isä on Cardi B:n kihlattu, räppäri Offset.

 

Kulture Kiari Cephus 07/10/18🎀🌸 @offsetyrn

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on

Kulture :’)…no better feeling ❤️🌸

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on