Tässä se on! Donald Trumpin lentävä irvikuva huomenna Lontoon taivaalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump menee huomenna vierailulle Lontooseen. Yhdistyneen kuningaskunnan aktivistit ovat valmistelleet vierailua jättikokoisen ilmapallon avulla. The Trump Baby on nyt valmiina lentoon.

Associated Press on julkaissut videon Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia esittävän karkikatyyri-ilmapallon täyttämisestä. Ilmapallo tulee lentämään huomenna perjantaina Lontoossa Westministerin palatsin yläpuolella samaan aikaan, kun Trump itse vierailee kaupungissa. Lontoon pormestari hyväksyi ilmapallon lennättämisen, sillä sen puolesta toiminut kampanja keräsi yli 16.000 puntaa tempausta varten.

Ilmapallo on kuusimetrinen ja Donald Trumpin näköinen vauvahahmo, jolla on vaipat jalassaan. Se tulee lentämään parlamenttitalon yläpuolella aamupäivällä kello 9:30-11:30 välisenä aikana. Ilmatilaa valvovilla viranomaisilla on kuitenkin oikeus estää ilmapallon lentäminen tarvittaessa.