Mallikaunotar suivaantui bikinikuvien kritiikistä: ”Synnytin 12 päivää sitten”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Mallikaunotar on ollut hetken poissa työelämästä ollessaan raskaana. Swanepoelin ja Hermann Nicolin toinen lapsi syntyi kesäkuussa.

Candice Swanepoel synnytti terveen pojan kotonaan tiistaina 19. kesäkuuta. Pian synnytyksen jälkeen naisesta alkoi leviämään sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän nauttii aurinkoisesta päivästä uimarannalla. Kuvissa naisen vartaloa oli kritisoitu siksi, että hänellä näytti olevan niissä kommentoijien mielestä liian suuri vatsa ja ylimääräisiä kiloja.

Nainen julkaisi hänen Instagram-tarinassaan nyt kyseiset kuvat ja muistutti ihmisiä siitä, että kuvissa hän on synnyttänyt poikansa vain 12 päivää sitten. Hänellä on oikeus ylimääräiseen rasvaan ja vatsaan. Swanepoel ei ymmärrä minkä vuoksi naisille kasataan niin suuria paineita mahdottomien kauneusihanteiden vuoksi.

29-vuotias Swanepoel epäilee häneen kohdistuneen kritiikin johtuvan siitä, että hän on malli. Hänkin on silti ammatistaan huolimatta tavallinen ihminen ja kantanut juuri yhdeksän kuukautta poikaansa vatsassaan. Kritiikistä huolimatta Swanepoel ymmärtää kuitenkin itse olla ylpeä vartalostaan niin kuin hänen pitäisikin.