Poika ihailee roskakuskia – mies yllätti faninsa pienellä lahjalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset alkavat monesti pienenä ihailemaan erilaisia ammatinharjoittajia. Joku voi ihailla isoja tulipaloja sammuttavia palomiehiä, toiset roistoja kiinniottavia poliiseja ja joillekin sankareiksi sopivat ihan tavallisetkin ihmiset kuten oma äiti ja isä.

Nyt hellyttävällä YouTube-videolla nähdään suloinen Liam-niminen pikkupoika, joka ihailee roskakuskia. Teksasissa asuva poika haluaa olla aina ulkona seuraamassa tilannetta, jossa roska-auto tulee tyhjentämään heidän pihansa roskasäiliöt.

Eräänä päivänä roskakuskilla oli kuitenkin pojalle pieni yllätys mukanaan. Mies oli ollut niin otettu pienestä fanistaan, että hän oli päättänyt hankkia pikkupojalle lahjan. Juuri kun Liam heilutti roskakuskille hyvästiksi, mies hyppäsi autostaan ulos ja ilahdutti Liamia lahjalla.