Presidentti Sauli Niinistö sankarisukeltaja Mikko Paasille: ”Olette mies, jonka mielelläni tapaisin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman katseet ovat kohdistuneet viime päivinä Thaimaahan, jossa suoritettiin onnistuneesti pelastusoperaatio, jonka onnistumiseen vain harva uskoi vielä viikko sitten. Tärkeä osa operaatiota oli suomalainen Mikko Paasi, joka oli yksi lapset pelastaneista sankarisukeltajista.

Presidentti Sauli Niinistö kommentoi suomalaismedioille Thaimaan tragediaa eilen Brysselissä NATO-kokouksen yhteydessä. Presidentiltä tiedusteltiin olisiko sankarisukeltaja Mikko Paasille mahdollisesti tulossa kutsu presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle presidentinlinnaan. Niinistö ei antanut siihen vielä suoraa vastausta.

– Olette mies, jonka mielelläni tapaisin. Tätä viestiä toivoin kabinetista välittyvän, presidentti Sauli Niinistö totesi toimittajille ja kertoi seuranneensa pelastusoperaation edistymistä kuten valtaosa muustakin maailmasta.