Emily Ratajkowski huippuseksikkäänä – viettelevät kuvat julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski on yksi tämän hetken kuumimmista nimistä etenkin bikini- ja alusvaatemuodin saralla. Nainen on alkanut myös itse suunnittelemaan uimapukuja ja bikineitä, joita hän myy oman Inamorata-nimisen vaatemerkkinsä alla.

27-vuotias Emily Ratajkowski toimii oman vaatemerkkinsä mallina ja poseeraa sen vuoksi usein suunnittelemissaan bikineissä. Nyt nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa, joissa kaunotar poseeraa mustissa alusvaatteissa.

Emily Ratajkowskilla on kummassakin kuvassa mustat alusvaatteet yllään. Nainen poseeraa toisessa kuvassa viettelevästi lattialla polvillaan. Tuoreemmassa mustavalkoisessa kuvassa mallikaunotar makaa sohvalla pikkuruiset narubikinit ylllään.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Neptune ✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on