Plus-mallikaunotar bikineissä Miamissa – ylpeä jokaisesta kurvistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Positiivista vartalonkuvaa eteenpäin vievä plus-malli Iskra Lawrence esittelee usein bikinikuviaan esimerkiksi Instagramissa. Lawrencen julkaisemissa kuvissa muhkea takamus, pienet selkämakkarat ja tavallinen naisen selluliitilla varustettu iho pääsevät oikeuksiinsa.

Nyt Iskra on kuvattu nauttimassa vapaapäivästään Miami Beachilla, jossa hän lekotteli yhdessä ystäviensä kanssa mustissa niukoissa bikineissä.

Iskra Lawrence haluaa kannustaa ihmisiä olemaan omana itsenään ilman, että he yrittäisivät sopia johonkin tiettyyn muottiin. Ihmisten tulisi hänen mielestään nauttia omasta olemuksestaan sellaisena kuin ovat. Iskra itse on kertonut tuntevansa itsensä seksikkääksi. Terve itsevarmuus on varmasti osasyynä maailmanlaajuiseen menestymiseen.

Splash
Splash
Splash
Splash