Lentomatkustajan nolo kämmi videolle: ”Darwin Awardsin osallistuja”

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentomatkailussa on paljon seikkoja, jotka eivät välttämättä ole ensikertalaiselle heti selviä. Yleensä kuitenkin esimerkiksi käsimatkatavaroiden asettaminen hattuhyllylle on tavalliselle ihmiselle melko yksinkertainen tehtävä. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön.

Nyt The Aviation Consulting Group on julkaissut Facebookissa videon, jossa keski-ikäinen miesmatkustaja yrittää saada työnnettyä trolli-matkalaukkuaan hattuhyllylle sivuttain niin, ettei sen ole mitään mahdollisuutta mahtua sisään.

Tilannetta voisi verrata siihen, että mies yrittäisi työntää pyöreää palikkaa neliönmuotoiseen reikään. Lopulta mies tarvitsee apuun lentoemäntää, joka kertoo laukun menevän sisään, kun sen kääntää oikein päin. Ei siis ihme, että videon julkaisija ottaa siitä ilon irti.

– Darwin Awardsin osallistuja. Näin se alkaa, The Aviation Consulting Group kirjoitti.