Suomeen saapuvasta Donald Trumpista rajua pilaa Lontoossa – jopa 100 000 mielenosoittajaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaavat maanantaina Suomessa historiallisessa huippukokouksessa. Ennen Suomea Trump vierailee Britannian pääkaupungissa Lontoossa, jossa presidenttiä on vastustettu näkyvästi ja kuuluvasti mielenosoituksilla.

Kerroimme jo aiemmin kuinka Lontoon viranomaiset antoivat lentokiellosta huolimatta mielenosoittajille luvan lennättää valtavaa kuusimetristä ilmapalloa, joka esittää Donald Trumpia vauvana.

Nyt näyttävää pilahahmo on lennätetty Lontoon keskustassa. Samalla mielenosoituksen yhteydessä nähtiin muun muassa gorillaksi puettu ja häkkiin suljettu Trump-hahmo aivan Britannian parlamentin edustalla. Paikalla on lehtitietojen mukaan jopa 100.000 mielenosoittajaa.

Suomeen on kaavailtu maanantaina useita mielenosoituksia.

Splash
Splash
Splash