Migreeniposeerauksesta kansainvälinen nettihitti – someraivo repesi kädestä ohimolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa leviää vuosittain monenlaisia trendejä, haasteita ja muita ilmiöitä. Yhteistä ilmiöille on nopea leviäminen koko maailmaan. Tällä hetkellä niin sanottu migreeniposeeraus on noussut suosituksi sosiaalisen median kuvissa. Nettihitti ei ole kuitenkaan ollut kaikkien mieleen.

Lukemattomat supermallit ja muut julkkikset ovat viime kuukausina julkaisseet itsestään poseerauksia, joissa he pitävät kättään päätä vasten aivan kuin heillä olisi pääkipua. Kuvissa nähdään yleensä yksi käsi ohimolla, mutta joskus päähän nojaa myös kaksi kättä.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

better talk nice

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Ensi vuonna maailman nuorimmaksi miljardööriksi nouseva Kylie Jenner nähtiin esittelemässä migreeniposeerausta myös Love-lehden kansikuvassa. Lisäksi samaa poseerausta ovat käyttäneet muun muassa Gigi Hadid, Bella Hadid ja Emily Ratajkowski.

Poseerausta kuvaillaan tilapäiseksi faceliftiksi sosiaalista mediaa varten. Myös Elle-lehti kirjoitti taannoin ilmiöstä.

Mirror-lehden mukaan migreeniposeeraus on aiheuttanut someraivoa, koska pääkivusta ja migreenistä kärsivien mielestä poseeraus väheksyy heidän tuskaansa.

Suivaantuneiden mukaan aidossa pääkivussa ei ole mitään kaunista tai muodikasta. Nykyisin mistä tahansa voi nousta someraivo, ja migreeniposeerauksia kritisoivat ovat saaneet myös itse kritiikkiä siinä missä myös ymmärrystäkin osakseen.

Finally out @kyliejenner for ❤️LOVE ❤️ magazine 🙏

A post shared by Nam Vo ✨GLOW💫 (@namvo) on

heat wave

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Reading your mind 🧝🏽‍♀️ @sararosebuzz on hair. @cydexia

A post shared by JANICE JOOSTEMA (@janicejoostemaa) on