Vierivästä sitruunasta viraalihitti – jo miljoonia katselukertoja!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalinen media on jälleen todistanut, ettei viraalihitin syntymiseen tarvita elämää suurempaa sisältöä. Joskus niinkin arkinen asia kuin vierivä hedelmä voi kerätä miljoonia katselukertoja.

San Diegossa asuva Mike Sakasegawa törmäsi eräänä päivänä yllättävään näkyyn. Alamäkeä pitkin vieri isokokoinen sitruuna, joka vain jatkoi ja jatkoi matkaansa. Valokuvaajana työskentelevä mies päätti ikuistaa hauskan tilanteen videoksi.

Sakasegawa jakoi lähes kaksiminuuttisen videon Twitter-tilillään. Miehen yllätykseksi siitä tuli nopeasti valtava somehitti.

Kuten video todistaa, joskus täysin yksinkertainen ja vahingossa syntynyt video voi tarjota miellyttävämpää viihdettä kuin tarkkaan suunniteltu ja varta vasten viraali-ilmiöksi suunniteltu sisältö. Sitruunavideo onkin ehtinyt kerätä Twitterissä jo yli kuusi miljoonaa katselukertaa.