Mikä takapuoli! Nämä Blac Chynan muodot tuskin luomua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Blac Chyna on niittänyt mainetta puumanaisena Rob Kardashianista eroamisen jälkeen. Kolmekymppinen nainen vaihtaa teini-ikäisiä poikaystäviään kuin sukkia. Tällä hetkellä kainalossa viihtyy 19-vuotias nyrkkeilijä Devin Haney. Ellei hänkin ole jo mennyt vaihtoon.

Eilen Blac Chyna kuvattiin lentokentällä, jossa hän kuvasi vesibrändin mainosta yksityisen suihkukoneen vieressä, portailla ja sisällä. Kuvauksissa oli myös italialainen Toochi Kash. Blacin muhkeat kurvit veivät päähuomion varsinaiselta tuotteelta.

Blac Chyna seurusteli ennen nyrkkeilijää muutaman kuukauden ajan 18-vuotiaan räppäri YBN Almighty Jayn kanssa. Nuori mies ehti jopa välissä kosimaan kurvikasta seurapiirijulkkista. YBN Almighty Jay kertoi äskettäin pariskunnan erosta Instagramin tarinoissa.

Splash
Splash
Splash