Karhu lähestyi pikkukylää – koirat ryhtyivät heti puolustamaan ihmisiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä karhut pysyttelevät ihmisasutuksesta mahdollisimman kaukana. Verkossa on kuitenkin nähty jo useita tapauksia, joissa karhut ovat tulleet ihmisten omakotitalojen pihoille etsiessään ruokaa roskiksista tai viilennystä ihmisten pihoilla olevista uima-altaista.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten eräs karhu lähestyy italialaista pikkukylää etsiessään ruokaa. Karhun tie kylään kuitenkin loppuu lyhyeen kun kaksi koiraa alkavat pelottomasti puolustamaan ihmisiä ja häätämään karhua takaisin metsään.

Karhu jähmettyy paikoilleen kun koirat lähestyvät sitä ja alkavat haukkumaan sille. Lopulta karhu kääntyy ja lähtee kävelemään pois päin kylästä kun koirat palaavat omistajan vislatessa takaisin ihmisten luo.