Nerokas koira! Osaa noutaa oluen jääkaapista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat rakastavat oppia uutta, noutaa ja miellyttää omaa omistajaansa, minkä vuoksi moni koira onkin helposti koulutettavissa. Nyt videolla nähdään nerokas temppu, jonka eräs nainen oli opettanut omalle lemmikilleen.

UNILAD-kanava on julkaissut Facebookissa huvittavan videon, jossa nähdään erään koiran hyödyllinen taito. Koira on oppinut noutamaan omistajalleen oluen jääkaapista heti kun nainen sanoo: ”Get me a beer”.

Jääkaapin oveen on kiinnitetty koiran vetolelu, joka kiskomalla koira saa jääkaapin auki. Koira tietää heti mitä sen tulee jääkaapista noutaa eikä se ajaudu muiden jääkaapin houkutusten vietäväksi. Koira nappaa oluen suuhunsa ja kantaa sen innoissaan omistajalleen.

Dog Fetches Beer

Now THAT'S a good boy! 🐶🍻

Publiée par UNILAD sur Jeudi 12 juillet 2018