Donald Trumpin nukke esiteltiin – kädessä härski kansainvälinen ele

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eurooppaan vierailulle saapunut Yhdysvaltain presidentti Donald Trump jakaa ihmisten mielipiteitä ympäri maailmaa. Äkkipikaisesta politikoinnistaan tunnettu mies on nyt saanut omaa ulkonäköään kantavan action-figuurin.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei ole varmaankaan innoissaan nukesta, sillä se näyttää toisella kädellään keskisormea. 23,5 senttimetrinen nukke on muuten kovin amerikkalaista unelmaa hehkuttavan miehen näköinen. Figuurin hiukset voi ottaa päästä pois tyylin vaihtamisen nimissä.

Hupikauppa-Fireboxin myymä Donald Trump action-figuuri lähtee uudelle omistajalle hieman alle 23 eurolla. Nukke sopii esimerkiksi toimistopöydälle koristeeksi ja vitsin laukomisen aiheeksi. Nuken on suunnitellut Mike Leavitt.

Firebox