Mitä ihmettä? Miley Cyrus tyhjensi koko Instagram-tilinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift yllätti faninsa aiemmin poistamalla hänen Instagram-tilinsä juuri ennen kuin hän julkaisi uudelta Reputation-nimiseltä albumiltaan ensimmäisen singlen. Nyt Miley Cyrus on myös poistanut kaikki kuvansa, mikä on saanut fanit hämmentymään.

Miley Cyrus ei poistanut koko kanavaansa, mutta hän kuitenkin poisti Instagram-tililtään kaikki julkaisut. Nyt moni odotteleekin sormet syyhyten, että onko nainen julkaisemassa jälleen uutta musiikkia, minkä tiimoilta kuvien poistaminen olisi tehty markkinointitemppuna.

25-vuotias Miley Cyrus julkaisi viime vuonna uuden Younger Now -nimisen albuminsa, jonka tiimoilta nousi monta isoa kansainvälistä hittiä. Etenkin albumin nimikkokappale Younger Now ja ensimmäinen single Malibu saavuttivat supersuosion, ja Malibua onkin kuunneltu Spotifyssa jo yli 332 miljoonaa kertaa.

Instagram