Oopperakoira huvittaa jälleen – laulaa Whitney Houstonia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuten monet koiranomistajat ovat saaneet oman lemmikkinsä kanssa huomata, ei haukkuminen ole suinkaan ainoa tapa, jolla koirat osaavat äännellä. Koirat osaavat ulvoa, vinkua, murista ja toisinaan jopa laulaa.

Facebookissa levisi aiemmin toukokuussa video, jossa ranskanbulldoggi Walter Geoffrey vaati omistajaltaan huomiota todella hauskalla ääntelyllä. Koiran ääntely kuulosti ulvomisen ja haukkumisen sijaan pikemminkin oopperalaululta. Videon noustua viraalihitiksi siitä on tehty jo monta huvittavaa versiota.

Koiralle on lisätty moniin videoihin taustamusiikkia, mutta uusimmassa versiossa Walter Geoffrey on saanut taustajoukoikseen muutkin suosituilta videoilta tunnetut koirat. Timbu Funin julkaisemalla YouTube-videolla koira laulaa muun muassa Whitney Houstonin I Will Always Love You -kappaletta.