Pariskuntaillat muutakin kuin Netflixiä ja chillailua – tässä parhaat vinkit

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kiireisessä arjessa elävät pariskunnat saattavat jumiutua sohvannurkkaan katselemaan elokuvia toistensa kainalossa. Jos haluaa tehdä kumppanin kanssa muutakin kuin sohvaperunointia, kannattaa ottaa seuraavista vinkeistä hyötyä.

Romanttinen deittihetki voi löytyä yllättävän tekemisen parista.

PureWow-lehden asiantuntijat ovat koonneet iki-ihastuttavan listan ideoista pariskuntien treffi-iltaa varten.

Kumppanukset voivat viljellä yhdessä yrttejä, käydä torilla, mennä kiipeilemään tai tehdä polkupyöräretken.

Yhteisen tekemisen aikana tulee yleensä myös keskusteltua parisuhteesta tai asioista, joista ei ole ollut aikaa puhua aiemmin.

Lukemista rakastavat pariskunnat voivat myös lainata saman kirjan kirjastosta ja lukea sen sovittuna aikana.

Sen jälkeen he voivat mennä illalliselle ja keskustella teoksesta kirjakerhon tyyliin. Tapaa voi jatkaa ja kumppanukset voivat ehdottaa vuoronperään teoksia toisilleen.

Listalle nostetaan myös rullaluistelu ja makumatkat esimerkiksi paikalliseen kauppahalliin. Pariskunnat voivat myös tehdä omaa olutta, jossa panimotuotteet suunnitellaan omia etikettejä myöten.

Aikaa voi viettää myös muita ihmisiä katselemalla. Varatkaa pöytä terassilta ja seurailkaa ohikulkijoita heille taustatarinoita keksien.

Kirpputorit, karaokebaarit ja tanssitunnit antavat myös aiheita hauskalle tekemiselle. Yksi kiva tapa ajanviettoon on omaan kotikaupunkiin tutustuminen turistin näkökulmasta. Mikäli deitti-iltaan haluaa luksusta, voi sitä hakea kylpylästä tai spa-osastolta.

Pariskunnat voivat mennä myös tekemään vapaaehtoistyötä löytöeläintalolle tai koeajaa autokaupan luksusluokan ajoneuvoja.