Rita Ora tihkuu seksiä alusvaatteisillaan – rohkeat kuvat kulissien takaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on menestynyt soittolistojen kärjessä erinomaisesti uuden upean Anywhere-hittinsä ansiosta. Nainen julkaisi juuri uuden heti hitiksi nousseen Girls-nimisen kappaleen, jossa on mukana myös tämän hetken kuumimmat naisartistit Cardi B, Bebe Rexha ja Charli XCX.

Rita Ora tarjoilee usein silmänruokaa yli 13,6 miljoonalle Instagram-seuraajalleen näyttävien kuvien muodossa. Tällä kerralla hän julkaisi kanavallaan kaksi seksikästä alusvaatekuvaa, jotka hän nappasi itsestään Rimmel London UK -yrityksen järjestämissä kuvauksissa.

Rita Ora julkaisi kaksi kuvaa, joissa hänet nähdään seksikkäissä punaisissa pitsialusvaatteissa. Kuvat on otettu rakennuksen parvekkeella, jossa nainen on poseerannut kameralle hyvin itsevarmasti pienet alusvaatteet yllään.

27-vuotias tähti on viihtynyt viime aikoina paljon kuntosalilla treenatessaan itseään huippukuntoon uusia esiintymisiä varten, minkä vuoksi hän ei ujostelekaan esitellä timmiä vartaloaan.

On set today with my @rimmellondonuk family ❤️

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on