Sistine Stallone on upea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijälegenda Sylvester Stallonen perheestä ei naiskauneutta puutu. 70-vuotiaan miehen perheeseen kuuluu kauniin Jennifer-vaimon lisäksi kolme tytärtä, joista varsinkin Sistine on kiinnittänyt monien huomion. Vuosi sitten hän sai uuden mallisopimuksen Samantha Thavasan laukkumerkiltä.

Parhaillaan Stallonen perhe on lomailemassa Euroopassa, sillä heidät bongattiin eilen nauttimassa perhelomastaan Etelä-Ranskassa. Perhe lekotteli vuokraamallaan huvijahdilla ja 19-vuotias Sistine-tytär lähti valkoisissa bikineissä kokeilemaan miten suppailu onnistui Välimeren vesillä.

Viime vuonna Sistine nähtiin paljastavissa LOVE Magazine -lehden kuvauksissa, joihin kelpuutetaan enimmäkseen vain hyvin tunnettuja ja jo mallinurallaan ansioituneita malleja. Sistine näytti lehden Instagram-tilillä julkaistulla videolla kuitenkin sen, että hän on ansainnut paikkansa muiden mallien joukossa. Videolla Sistine keimailee itsevarmasti mustat hyvin seksikkäät pitsialusvaatteet yllään.

Splash
Splash
Splash
Splash