Arnold Schwarzenegger tylytti Trumpin Helsinki-vierailua: ”Kuin pieni märkä nuudeli”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti ja entinen Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger ei lukeudu presidentti Donald Trumpin kannattajiin. Näyttelijä tylyttää presidenttiä Helsingissä järjestetyn Vladimir Putinin tapaamisen tiimoilta.

– Presidentti Trump, näin lehdistötilaisuutesi presidentti Putinin kanssa ja se oli häpeällistä. Seisoit siellä kuin pieni märkä nuudeli, kuin pieni fanipoika, Schwarzenegger aloitti Twitter-videonsa.

– Ihmettelin, koska aiot pyytää häneltä nimikirjotusta tai selfietä, tähti jatkoi.

Schwarzeneggerin mukaan Trump petti tapaamisensa aikana Yhdysvaltain tiedustelupalvelun, oikeusjärjestelmän ja koko valtion. Näyttelijä ihmetteli, mitä tapahtui maan entisen presidentti Ronald Reaganin taipumattomuudelle kylmän sodan aikana.

– Reagan seisoi Berliinin muurin edessä ja sanoi ”Herra, Gorbatsov, purkakaa tämä muuri”. Mitä kaikelle sille tapahtui?, Schwarzenegger pohti.