Valahtiko yläosasi, Kim Kardashian?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on tunnettu hänen erityisen näyttävästä tiimalasivartalostaan, jota hän esitteleekin omilla sosiaalisen median kanavillaan innokkaasti. Viime aikoina hän on esittellut kaventunutta vyötäröään myös Snapchatissa. Nyt Kim kävi televisiohaastattelussa.

Kim Kardashian West kuvattiin Los Angelesissa järjestetyssä Beautycon-tapahtumassa, jossa häntä haastateltiin julkisesti. Huomion Kimin puheista vei kuitenkin hänen asuvalintansa, jonka yläosa vaikutti valahtaneen aivan liian alas. Kim esitteli aiemmin päivällä asuaan myös somessa.

37-vuotias Kim Kardashian on treenannut henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa kanssa ahkerasti siitä lähtien kun hän synnytti Saint-poikansa. Kardashianin unelmana on saada tiukka pyykkilautavatsa, jota kohti hän onkin kovaa vauhtia menossa.

Splash
Splash
Splash