Kim Kardashian esitteli kurvejaan – estoton toppi ei liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on tunnettu hänen erityisen näyttävästä tiimalasivartalostaan, jota hän esitteleekin omilla sosiaalisen median kanavillaan innokkaasti. Nyt nainen esitteli hänen kaventunutta vyötäröään omalla Snapchat-kanavallaan.

Kim Kardashian julkaisi hänen Snapchat-kanavallaan lyhyen videon, jonka hän on kuvannut peilin kautta. Naisen kurvit pääsevät mustassa paljastavassa asussa oikeuksiiinsa, kun naisen keskivartalo paljastuu lyhyen yläosan alta.

37-vuotias Kim Kardashian on treenannut henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa kanssa ahkerasti siitä lähtien kun hän synnytti Saint-poikansa. Kardashianin unelmana on saada tiukka pyykkilautavatsa, jota kohti hän onkin kovaa vauhtia menossa.

y’all shook?

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimkardashiansnap) on