Köyhällä pikkupojalla ei ollut kenkiä – sitten poliisit päättivät tehdä hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisit ovat vuosittain vastuussa sadoista kuolemantapauksista, joten monien ihmisryhmien parissa poliiseja pelätään enemmän kuin rikollisia. Nyt viranomaiset ovat kuitenkin tehneet hyvää ostamalla köyhälle pikkupojalle uudet kengät.

Tapaus sai alkunsa, kun poliisit pysäyttivät Washingtonin Cascade View Parkissa likaiset sukat jalassaan ja toinen jalka verisenä juoksennelleen pikkupojan. Poika oli saanut jalkaansa haavan, koska hänellä ei ollut kenkiä.

Poliisit sitoivat haavan ja jututtivat poikaa. Poika kertoi perheellään olevan kyllä hänelle kengät, mutta että ne ovat liian pienet. Poliisit päättivät silloin tehdä jotain pojan hyväksi, ja he päättivät ostaa hänelle uudet jalkineet. Myöhemmin poliisit palasivat kauppareissulta uudet kengät ja makeisia mukanaan.

Splash