Maailman kuumin DJ-kaunotar riisui kaiken rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäin DJ-kaunotar on nykyisin mitä suurimmalla todennäköisyydellä Madison Louch, joka tunnetaan paremmin hänen taiteilijanimellään DJ Madds. Hän joutui muutama vuosi sitten skandaalin keskiöön, kun hakkeri sai käsiinsä myös hänen alastonkuviaan monien muiden julkkisnaisten tavoin.

Madison Louch nähdään nyt poseeraamassa rohkeissa Instagram-kuvissaan Miamissa South Beachin uimarannalla muun muassa yläosattomissa. Lisäksi hän poseeraa alastomana muun muassa ystävänsä Sarah Kohanin uimarannalla ja myös portailla maaten.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.

Sayulita’s newest jungle cat 🐆

A post shared by Madds🇿🇦 (@madds) on

What’s your fantasy ? 🔥#boohooontheroad @boohoo

A post shared by Madds🇿🇦 (@madds) on

Outfit by me. Shoes by @nakedwolfe_ 🦋

A post shared by Madds🇿🇦 (@madds) on

Wife life 💍 @moonstrucktraveller

A post shared by Madds🇿🇦 (@madds) on