Mallikaunotar imetti catwalkilla bikineissä – upea tempaus rintaruokinnan puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vauvojen rintaruokinta nousi äskettäin puheenaiheeksi, kun Yhdysvallat pyrki kovin keinoin estämään vauvojen luonnollisen ruokailun edistämisen. Taustalla oli Yhdysvaltojen hallinnon halu puolustaa äidinmaidonkorviketta valmistavien monikansallisten yhtiöiden taloudellisia etuja lasten terveyden kustannuksella.

Nyt Sports Illustrated -lehti on osoittanut tyylikkäästi mitä mieltä se on vauvojen luonnollisesta ruokailusta ja sen suorittamisesta julkisilla paikoilla.

Yhtiön Miamissa järjestämän muotinäytöksen catwalkilla nähtiin nimittäin bikinimalli, jolla oli vauva sylissään ja joka imetti esiintyessään. Miamissa on parhaillaan käynnissä bikinimarkkinoiden merkittävimpiin tapahtumiin lukeutuva Miami Swim Week.

Splash