Hurja yhteenotto! Kaksi varaania taisteli päiväkodin pihalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa nähdään toisinaan näyttäviä luontovideoita eläimistä, jotka käyvät rajuja kamppailuja keskenään. Näiden välienselvittelyiden rinnalla kovimmatkin UFC-ottelut saattavat vaikuttaa toisinaan pienten lasten riidoilta.

Thaimaassa Bangkokissa kuvatulla videolla päästään seuraamaan kahden varaanin mittelöä. Suurikokoisten matelijoiden tappelun alkamiseen ei tiedetä selvää syytä, mutta kyse on saattanut olla oman reviirin puolustamisesta.

Näyttävä näky todistettiin lasten päiväkodin pihamaalla, jossa varaanit olivat alkaneet ottamaan toisistaan mittaa. Näky on ollut varmasti lasten silmissä melko hurja kun kaksi isokokoista liskoa on seissyt toisiaan vasten kahdella jalalla, vaikkakin taistelu näyttää huvittavalla tavalla myös halailemiselta.