Shirly Karvinen esitteli bikinivartalonsa – upea missikaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

SuomiRock-radiokanavalla työskentelevä vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen paljasti taannoin juontavansa Sub-kanavalla syksyllä alkavaa uutta deittiohjelma Love Island Suomea. Espanjassa kuvattavassa ohjelmassa nähdään kartanossa asuvia sinkkuja, jotka muodostavat pareja muista talon asukkaista.

Shirly Karvinen julkaisee ajoittain sosiaalisessa mediassa upeita kuvia itsestään ja elämästään. Kesän helteillä hänet nähdään parhaillaan tuoreissa kuvissa muun muassa nauttimassa kesän tunnelmista bikineissä.

Ruisrockissakin taannoin kesästä ystäviensä kanssa nautiskellut missikaunotar toteaa tuoreimman kuvansa kuvatekstissä lyhyesti ja ytimekkäästi kuluvan kesän olevan paras vuosiin.

Lyhyesti ja ytimekkäästi; kesä on best 💛☀️ #parasvuosiin

A post shared by SIRPA 👑 (@shirlykarvinen) on

Onnellinen ❤️ #ruisrock

A post shared by SIRPA 👑 (@shirlykarvinen) on