Teini-ikäiset lasten leikkipuistossa – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leikkipuistot on tehty pieniä lapsia varten. Niissä on yleensä keinuja, erilaisia kiipeilytekineitä ja liukumäkiä. Toisinaan myös teini-ikäiset lapset palaavat leikkipuistoihin verestelemään vanhoja muistojaan.

Kyoot-kanava on julkaissut huvittavan videon, jossa nähdään millaisia vahinkoja teini-ikäisille nuorille on tapahtunut leikkipuistoissa. Tyhmänrohkeat nuoret näyttävät olevan alttiita erilaisille kommelluksille yrittäessään tehdä vaikutuksen ystäviinsä erilaisilla tempuilla.

Videolla nähdään mitä kaikkea leikkipuistojen turvallisissa laitteissa voikaan sattua kun sinne päästetään nuorisoa leikkimään. Teini-ikään varttuneet lapset eivät näytä vielä tietävän omia rajojaan tai painovoiman lakeja.