Matkapahoinvointia helpottavat lasit esiteltiin

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kesä on matkailun kulta-aikaa, mutta valitettavasti autoissa ja junissa istumiseen liittyy monilla ihmisillä myös varjopuoli. Pitkät matkat voivat olla silkkaa kärsimystä matkapahoinvoinnista kärsiville.

Autovalmistaja Citröen on yhteistyössä Boarding Ring -yrityksen kanssa kehitellyt Seetröen-lasit, joiden väitetään tarjoavan helpotusta matkapahoinvointiin. Ne on varustettu neljällä linssillä, joiden linsseissä on värillistä nestettä.

Nesteen tarkoituksena on luoda näkökenttään eräänlainen keinotekoinen horisontti. Tämän pitäisi ehkäistä matkapahoinvointia, joka johtuu silmien ja tasapainoelimien antamaan ristiriitaisen tiedon aiheuttamasta ärsytyksestä sisäkorvassa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.