Miley Cyrus ja Liam Hemsworth erosivat – poptähti ei halunnutkaan lapsia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkomistus Liam Hemsworth ja poptähti Miley Cyrus menivät ensimmäistä kertaa kihloihin vuonna 2012. Suhde päättyi kuitenkin jo kuluvana vuonna eroon. Neljä vuotta myöhemmin rakastavaisten lempi leiskahti uudelleen ja pariskunta alkoi jälleen pitämään kihlasormuksiaan.

Nyt tuoreimpien uutisten mukaan he ovat kuitenkin jälleen päättäneet erota.

Liam Hemsworth ja Miley Cyrus kertoivat lähipiirin mukaan olleensa valmiita perheen perustamiseen viime joulukuussa.

Kevään aikana jokin kuitenkin muuttui, koska nainen ei enää halunnutkaan lapsia. Daily Mail -sivuston mukaan Hemsworth ja Cyrus ovat päättäneet erota siitä syystä, että heillä on erilaiset ajatukset perheen perustamisen ajankohdasta.

28-vuotias Liam Hemsworth on ollut hyvin pettynyt siihen, että nainen ei ole enää ollutkaan valmis asettumaan aloilleen perustamaan perhettä niin kuin he olivat aiemmin suunnitelleet. 24-vuotias Cyrus on eron jälkeen majaillut vanhempiensa luona Malibussa.

Hän poisti aiemmin kaikki kuvansa omalta Instagram-tililtäänkin, minkä luultiin enteilevän uutta musiikkia. Nyt fanit kuitenkin uskovat kuvien poistamisen liittyvän naisen sydänsuruihin.