75 erilaista kuskia liikenteessä – tunnistatko tästä oman ajotyylisi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kevin Parry on työskennellyt animaattorina muun muassa Kubo ja samuraiseikkailu -elokuvassa ja Boksitrollit-elokuvassa. Mies rakastaa illuusioiden luomista ja onkin todella hyvä hallitsemaan omaa kehoaan. Kevin Parry on tullut monille tunnetuksi viraaliksi levinneillä videoilla, joista suosituimmassa Parry esitteli 100 erilaista kävelytyyliä juoksumaton avulla.

Nyt 31-vuotias Parry on tehnyt huvittavan videon, jossa hän esittelee erilaisia ihmisiä liikenteessä. Kuten moni on voinut autossa huomata, liikenne ja muut autokuskit voivat saada ihmisissä hyvin erilaisia piirteitä esiin.

Parry esittelee videollaan 75 erilaista kuskia. Mies on huomannut, että kuskeilla on hyvin erilainen ajotyyli, ajoasento ja myös asenne auton ratin takana. Moni voikin tunnistaa videolta niin itsensä, vanhempansa kuin liikenteessä tulistuvat ystävänsäkin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.