Fani luuli plusmallin olevan raskaana – Ashley Graham vastasi napakasti: ”Sitä kutsutaan läskiksi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina kaikissa suurissa muotilehdissä ja -taloissa. Kaunotar poseeraa usein etenkin upeissa alusvaate- ja uimapukukuvissa, joissa hän esittelee myös itse suunnittelemiaan asuja.

30-vuotias Ashley Graham tunnetaan intohimoisena naisten muotojen puolesta puhujana. Hän on todella itsevarma myös omasta vartalostaan mikä käy hyvin ilmi myös hänen omalta Instagram-kanavaltaan. Nyt nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän esitteli vatsaansa ja vaaleanpunaisia bikinejään.

Eräs fani oli kommentoinut kuvaa positiiviseen sävyyn, mutta todennut kommenttinsa lopussa, että vatsa taitaa olla vauvakumpu. Tämän huhun malli kuitenkin ampui alas heti vastaamalla fanilleen: ”Sitä kutsutaan läskiksi”.

my tues morning💕👙💋🎀

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on