Myleene Klassin kuumat bikinikuvat verkkoon – maailman seksikkäin äiti?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tyttöbändi Hear’Sayn riveistä julkisuuteen noussut Myleene Klass tunnetaan kotimaassaan Iso-Britanniassa nykyään muun muassa televisiojuontajana. Nyt hän on ilahduttanut some-seuraajiaan lomakuvien muodossa.

Luksusmatkalla poikaystävänsä Simon Motsonin kanssa oleva Klass jakoi Instagramissa sarjan rohkeita lomakuvia. Niissä 40-vuotias tähti poseeraa veden äärellä oransseissa bikineissä. Samalla hän hieman mainosti omaa treenivideotaan.

– Hemmottelupäivä koko aamun kestäneen My Body By Myleene -treenauksen jälkeen… Jahtielämää, tähti kirjoitti.

Myleene Klass kuului Popstar-sarjassa alkunsa saaneeseen Hear’Say -tyttöbändiin. Yhtyeen hajoittua vuonna 2003 hän aloitti soolouran. Sittemmin tähti on muun muassa toiminut televisiojuontajana ja julkaissut oman treenivideonsa.

 

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram