Nainen tekee liian aidon näköisiä täytekakkuja – syytetään eläinrääkkäyksestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taidokkaat kotileipurit ja ammattilaiset osaavat loihtia todella hienoja leivoksia, jälkiruokia ja kakkuja. Erilaisten karkkimassojen avulla kakun pystyy naamioimaan lähes minkälaiseksi tahansa, ja eräs kakkutaiteilija osaakin tehdä kakuista hyvin realistisen näköisiä.

The Cake Illusionist -leipomon omistava leipuri ja kakkutaiteilija Hannah Edwards on ihastuttanut ihmisiä kakuilla, jotka näyttävät hyvin aidoilta. Edwards onnistuu erityisen hyvin kakuissa, jotka hän saa näyttämään asiakkaidensa lemmikeiltä. Tämä on kuitenkin aiheuttanut monissa kauhistusta.

Naisen realistiset eläinten näköiset täytekakut ovat saaneet ihmiset kauhistumaan. Monien mielestä niin aidon näköisten kakkujen leikkaaminen on ällöttävää, koska kukapa haluaisikaan painaa terävän veitsen omalta rakkaalta lemmikiltä näyttävän leivoksen läpi. Naista on jopa syytetty eläinten pahoinpitelystä tehdessään liian aidon näköisiä eläinkakkuja.