Paljastuksia surkeimmista kesäduuneista – toivottavasti ei kuulosta tutulta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiojuontaja Jimmy Fallon nostaa ohjelmassaan usein hauskoja puheenaiheita, joiden hän on huomannut nousevan ja aiheuttavan kohua Twitterissä. Tällä kerralla mies etsi tietoa siitä millaisia ihmisten huonoimmat kesätyöt ovat olleet.

Jimmy Fallon on huomannut Twitterissä leviävän #WorstSummerJob-tunnisteen ja päätti poimia televisio-ohjelmaansa parhaat ja surkuhupaisimmat työt, joita ihmiset ovat kesällä tehneet tienatakseen rahaa opiskeluita varten.

Kesätyöt ovat usein nuorille suunnattuja työtehtäviä, joita varten työntekijöillä ei tarvitse olla valmiiksi koulutusta tai kokemusta. Tämän vuoksi moni päätyykin usein tekemään mitä erikoisimpia asioita kesäisin rahansa eteen.

Jimmy Fallon luki ohjelmassaan hauskimmat twiitit, joissa ihmiset kertoivat huonoimmista kesätyökokemuksistaan. Usein huonot kokemukset näyttivät liittyvän esimiehiin tai vanhempiin perheenjäseniin, jotka keksivät mitä erikoisimpia työtehtäviä perheen pienimmille viikkorahan tienaamiseksi.