Hulvattomimmat Snapchat-videot lapsista – kooste saa hymyn huulille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Snapchatissa ihmiset seuraavat toistensa jokapäiväistä elämää pienten videoleikkeiden muodossa. Videoista entistä viihdyttävämpiä tekevät hauskat tarrat ja filtterit, jotka koristelevat tai muuttavat kuvaajan kasvot täysin uuteen uskoon.

Nyt Kyoot-kanava on julkaissut huvittavan koostevideon, jossa nähdään hauskoja Snapchat-videoita, joita pienistä lapsista ja vauvoista on kuvattu. Videoille on saatu taltioitua monia hauskoja hetkiä, jolloin lapset ovat olleet yllättyneitä Snapchatin ominaisuuksista.

Etenkin erilaisten kasvofiltterien käyttäminen on saanut monia hauskoja reaktioita lapsissa aikaan. Kasvofiltterien ansiosta videoihin voi lisätä kolmiulotteisia yksityiskohtia kuten hattuja, naamareita, seppeleitä ja laseja. Hauskimpia hetkiä vanhemmat ovat taltioineet filttereillä, jotka ovat muuttaneet lapsen kasvot kokonaan.