Julianne Hough julkaisi upean häävideon vuosipäivän kunniaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa. Häistä on aiemmin julkaistu kaksi ihanaa videoleikettä, joissa nähdään vihkimisen jälkeinen hetki ja tilanne, jossa mies näki tulevan vaimonsa ensimmäistä kertaa hääpuvussa.

Julianne Hough ja Brooks Laich viettivät ensimmäistä hääpäiväänsä 8. heinäkuuta. Vuosipäivän kunniaksi aviopari päätti julkaista kauniin häävideonsa, jota he ovat säästelleet vain itsellään koko vuoden ajan.

Videolla nähdään pariskunnan satumaisen kauniit häät ja koko hääviikonloppu, joka oli täynnä rakkautta ja yhdessäoloa. Julianne Hough kertoi viikonlopun olleen hänen ja heidän koko elämänsä paras viikonloppu, jossa on ollut kyse heidän lisäkseen rakkauden jakamisesta, perheestä ja ystävistä.