Kukkaistytöillä melkoisia kommelluksia – näinkin hassusti lapsille voi käydä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häissä nähdään usein ikimuistoisia hetkiä, jotka eivät kaikki ole kuitenkaan sujuneet aivan suunnitelmien mukaan. Erityisesti perheen pienimpien kanssa sattuu ja tapahtuu, kun heille annetut ohjeet eivät aina menekään perille saakka.

Nyt Kyoot-kanava on julkaissut hellyttävän YouTube-videon, jossa nähdään koostettuna useita pieleen menneitä hetkiä häistä. Videolla päätähtinä toimivat tällä kerralla hääparin sijaan kukkaistytöt ja -pojat, joille on käynyt erilaisia hauskoja kommelluksia.

Videolla nähdään miten pikkulapset onnistuvat vaativassa tehtävässään hääseremonian aikana. Pikkuiset muun muassa kompastelevat, heittelevät ruusujen terälehtiä koristaan mihin sattuu ja ilmoittavat kesken tehtävänsä, että heillä on pissahätä.