Tikkurila Festivaali teki kävijäennätyksensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vantaan Hiekkaharjussa viikonloppuna järjestetty Tikkurila Festivaali teki kävijäennätyksensä. Viidettä kertaa pidetyn tapahtuman kävijämäärä on kasvanut vuosi vuodelta vajaasta 15.000 kävijästä runsaaseen 25.000 festarivieraaseen. Festivaali oli loppuunmyyty molempina päivinä.

– Tikkurila Festivaalin voimakas kasvu on selvä merkki siitä, että pääkaupunkiseudulla on ollut pulaa kaltaisellemme tapahtumalle. Suosiomme avaimia ovat keskittyminen onnistuneeseen asiakaskokemukseen sekä erityisen huomion laittaminen festivaaliympäristöön ja sen yleisöpalveluihin, kertoo festivaalipäällikkö Jan Grehn.

Tikkurila Festivaali on koko historiansa ajan keskittynyt pelkästään kotimaiseen musiikkiin. Tänä vuonna siellä esiintyivät kaikki vuoden menestyksekkäimmät artistit, kuten Cheek, JVG, Kaija Koo, Sanni, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Pariisin Kevät, Teflon Brothers, Jenni Vartiainen ja Apulanta.