Tyttö syötti apinaa eläintarhassa – apina löi suoraan kasvoihin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläintarhoissa on mukava käydä koko perheen voimin. Vaarallisiakin petoeläimiä pääsee näkemään todella läheltä lasin tai aidan takaa, jossa ihminen on turvassa. Lasi onkin monesti tarpeellinen, koska usein eläimet yrittävät hyökätä niitä katsovien ihmisten päälle.

Nyt videolla nähdään tilanne, joka on Daily Mail -uutisten mukaan tapahtunut Kiinassa sijaitsevassa eläintarhassa. Eläintarhassa apinat ja ihmiset voivat kohdata toisensa ilman esteitä, mikä onkin kannustanut äitiä syöttämään erästä apinaa tyttärensä kanssa lähietäisyydeltä.

Apina vaikuttaa rauhalliselta, ystävälliseltä ja ihmisiin tottuneelta, mutta kaikki muuttuu kuitenkin hetkessä kun tyttö härnää sitä. Tyttö sulkee nyrkkinsä kun apina on ottamassa siitä ruokaa, minkä seurauksena apina menettää heti malttinsa ja lyö pikkutyttöä suoraan kasvoihin. Tyttö selvisi tilanteesta onneksi vain säikähdyksellä eikä hänelle koitunut lyönnistä vammoja.